Maatwerk voor uw klanten

Klanten kiezen vaak een aanbieder die hen zo voordelig mogelijk zo veel mogelijk werk bespaart. Als de klant ziet dat u met hem meedenkt, is de kans groot dat hij keer op keer terugkomt. Daarom is het belangrijk dat u niet alleen kijkt hoe u uw interne processen zo efficiënt mogelijk kunt krijgen, maar ook hoe u uw klanten tijd en geld kunt besparen. Ik help u graag om erachter te komen hoe u dat kunt doen, bijvoorbeeld met een zo efficiënt mogelijk bestelproces.

Bespaar uw klant geld

Zo heb ik voor een van mijn klanten een aanbestedingssite voor bouwbedrijven ontwikkeld, waarmee bouwbedrijven veel efficiënter en voordeliger aannemers kunnen uitnodigen om een bod uit te brengen voor specifieke onderdelen van een aanbesteding. De aannemers geven zelf aan of ze de bestekken en andere documenten geprint willen ontvangen, zodat er geen overbodige prints worden gemaakt en verstuurd. Bovendien kunnen de aannemers er in dit systeem ook voor kiezen om een PDF te downloaden, waardoor de printkosten helemaal wegvallen.

Neem de klant werk uit handen

Ook kan ik bijvoorbeeld zorgen dat teksten van uw klanten automatisch worden opgemaakt. Dit gebeurt in een aantal stappen. Eerst wordt de HTML opgeschoond, daarna wordt hij omgezet in een opmaaktaal op basis van XML, dan wordt er een PDF gegenereerd op basis van de opmaak. De gegenereerde PDF kan bijvoorbeeld een inhoudsopgave met paginanummering, correcte verwijzingen naar pagina's elders in het document, afwijkende opmaak bij het begin van een nieuw hoofdstuk en afbeeldingen bevatten.

Andere mogelijkheden

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Bent u benieuwd of ik ook uw idee kan verwezenlijken of welke ideeën ik voor uw bedrijf heb? Stuur me dan gerust uw vragen of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn contactgegevens vindt u hier.