Profiel

Arno Peters

Ik ben Arno Peters, de grondlegger, het hart en de ziel van Figment IT. Als IT-specialist en procesverbeteraar in hart en nieren denk ik graag met u mee hoe u veel tijd en geld kunt besparen.

Voordat ik in 2009 Figment IT oprichtte heb ik veel ervaring als programmeur en IT-adviseur opgedaan in diverse branches. Van consumenten-elektronica tot repro en zelfs telemarketing.

Passie voor maatwerk

Bij mijn werk profiteer ik van het hoge analytische vermogen dat ik heb ontwikkeld tijdens mijn opleiding tot elektrotechnisch ingenieur met een specialisatie in de IT. Deze competentie helpt me diepgaand te analyseren waar en hoe ik bedrijfsprocessen van klanten het effectiefst kan automatiseren. Vervolgens gebruik ik specifieke opensource-software en maatwerkoplossingen om de gekozen strategieën uit te voeren.

Ik ben een groot fan van vrije software en opensource-software, omdat deze me in staat stellen zo efficiënt mogelijk kennis te delen en applicaties volledig aan uw wensen aan te passen. Bovendien is opensource-software vaak gratis of zeer voordelig, wat forse verschillen in uw bedrijfskosten kan maken.

Partner van Odoo in Eindhoven

Sinds 2010 ben ik partner van OpenERP, tegenwoordig Odoo, in de regio Eindhoven. Odoo is een modulaire oplossing voor enterprise resource planning, die u in bijna alle denkbare bedrijfsprocessen kan ondersteunen. Ik heb mij onder meer dankzij intensieve training bij Odoo gespecialiseerd in maatwerk-implementaties van Odoo en ik help u graag deze opensource-software optimaal te benutten.

Wilt u meer weten over Odoo en welke voordelen samenwerking met een partner u kan opleveren? Lees dan hier verder…

Partners

Voor sommige diensten van Figment IT werk ik samen met specialisten op andere vakgebieden. Wanneer ik bijvoorbeeld meertalige websites ontwikkel, heb ik vertrouwde partners voor zaken als grafische vormgeving, tekstproductie en vertalingen. Ook zij spitsen hun bijdragen toe op uw specifieke wensen en op uw bestaande middelen, zodat u een product krijgt dat echt voor u werkt.

Wilt u nog meer over me weten?