Procesoptimalisatie

Als bedrijfsprocessen meer tijd kosten dan nodig is, kosten ze u en uw onderneming ook meer geld dan nodig is. Door de juiste software te kiezen voor uw onderneming, en deze volledig op maat te laten maken zodat alles geïntegreerd is, kunt u veel tijd en geld besparen. Bovendien kunnen uw medewerkers zich dan richten op belangrijkere taken, zoals goede dienstverlening aan uw klanten.

Bespaar op licentiekosten

In veel gevallen kunt u ook geld voor licentiekosten besparen, door gebruik te maken van gespecialiseerde opensource-software. Ik werk hiervoor bijvoorbeeld met Odoo, maar ook met andere applicaties, die weer goed met Odoo samenwerken.

Odoo, voorheen OpenERP

Odoo is een modulaire oplossing voor enterprise resource planning, die u in bijna alle denkbare bedrijfsprocessen kan ondersteunen. Ik ben als officieel partner van Odoo gespecialiseerd in maatwerk-implementaties van dit pakket en ik help u graag de juiste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Maatwerkapplicaties

In aanvulling op Odoo werk ik met een aantal gespecialiseerde applicaties, die ik ook op maat kan maken en in uw bestaande IT-omgeving kan integreren. Zo kan ik bijvoorbeeld uw administratief systeem aan een routeplanningssysteem koppelen, zodat u het vervoer van producten naar de klant efficiënt kunt verdelen over uw beschikbare koeriers. Wanneer de route is ingepland, verwerkt deze applicatie de aflevertijden in uw administratie. Zo kunnen klanten via uw website zien wanneer de koerier hun producten zal afleveren.

Bent u nieuwsgierig hoe ik uw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op.