Printautomatisering

Repro-afdelingen van grote bedrijven, printservices, drukkerijen en vergelijkbare bedrijven vinden bij Figment IT een gespecialiseerd automatiseerder die echt bij hen past.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als programmeur en beheerder voor print- en reprobedrijven ben ik heel goed bekend met uw branche en weet ik waar u tijd en geld kunt besparen. Niet alleen op het gebied van print en reproductie, maar ook in uw algemene bedrijfsprocessen, van administratie tot webwinkel.

Wilt u…

…efficiënter printen

Dat kan. Bijvoorbeeld door de bestanden die u van uw klant ontvangt, automatisch om te laten zetten in PDF's met allerhande aanpassingen voor de productie: van vouwlijnen, snijlijnen, extra wit en markeringen voor afwerking of invoegen van een voorblad tot vergroting of verkleining van een afbeelding zodat hij op vlaggenstof kan worden geprint. Lees meer over [PDF's schalen en samenvoegen…](/blog/javascript-voor-manipuleren-pdfs)

Ik kan zelfs het volledige bestelproces automatiseren, zodat uw systeem automatisch een voorblad en streepjescode aan bestanden toevoegt en de pagina’s op A3 imposeert, zodat ze automatisch geniet kunnen worden. Mijn programma kan de printer zelfs vertellen welke soort papier hij voor elke pagina moet gebruiken.

Deze en vergelijkbare aanpassingen besparen uw productiemedewerkers veel tijd, waardoor zij hun aandacht op complexere taken kunnen richten, zoals bijzondere aanvragen van klanten.

…over de hele linie tijd besparen

Ik help u graag door uw bedrijfsprocessen te verbeteren, bijvoorbeeld met het opensource-pakket OpenERP. OpenERP is een modulaire oplossing voor enterprise resource planning, die u in bijna alle denkbare bedrijfsprocessen kan ondersteunen. [Lees meer…](odoo)

…meer klanten krijgen of bestaande klanten beter bedienen

Klanten kiezen vaak een aanbieder die hen zo voordelig mogelijk zo veel mogelijk werk bespaart. Daarom is het belangrijk dat u niet alleen kijkt hoe u uw interne processen zo efficiënt mogelijk kunt krijgen, maar ook hoe u uw klanten tijd en geld kunt besparen. Ik help u graag om erachter te komen hoe u dat kunt doen, [lees verder…](maatwerk)